Українська мова

Оцінити підручник:
2,79 39
Украинский язык 6 класс Заболотный Заболотный 2019

Українська мова. Підручник для 6 класу з навчанням російською мовою закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.В.Заболотний, В.В.Заболотний
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2014
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

Дорогі шестикласники та шестикласниці!

 

Раді зустрічі з вами на сторінках підручника «Українська мова». Цього навчального року ми помандруємо до чарівних країв Морфології та Орфографії, зазирнемо в найпотаємніші схованки українського слова, пізнаємо багато нового й корисного. Ваші зусилля обов’язково увінчаються успіхом, ви отримуватимете задоволення від уміння грамотно писати та красномовно висловлюватися.

«Підкорення» кожного параграфа радимо розпочинати зі вступної вправи - невеликого дослідження. Потім варто уважно прочитати правило, намагаючись осмислити його. Відкривши для себе суть мовного явища, можна розпочинати виконання різноманітних тренувальних вправ. Вони допоможуть закріпити отримані знання, а також розкажуть про навколишній світ, стосунки між людьми, історію та культуру.

Конкурсні завдання, цікаві історії, усмішки, різноманітні мовленнєві ситуації та опорні малюнки зроблять нашу подорож стежками української мови жвавою та захоплюючою. Крім того, на вас чекають спеціальні рубрики «Культура мовлення» й «Моя сторінка».

І не забувайте користуватися словниками. У цих скарбницях добірних зерен-слів є відповіді на різноманітні запитання: що означає слово, як його треба писати, наголошувати тощо. Без цього неможливо досконало опанувати мову.

Отож, друзі, вирушаймо назустріч новим відкриттям!

Нехай вам щастить!

 

pick_ukrainska_mova_ru_6_zabolotniy2.pdf
17 MB
4304

Схожі матеріали