Трудове навчання (для хлопців)

Оцінити підручник:
5,0 1
Трудове навчання 7 клас Терещук Авраменко 2015 (для хлопців)

Трудове навчання (для хлопців). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Б.М.Терещук, О.Б.Авраменко
  • Видавництво: "Літера ЛТД"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 136
  • Формат файлу: pdf

Дорогий друже!

 

У сьомому класі на уроках трудового навчання на тебе чекає захоплива справа - проектування і виготовлення виробів з деревини. Ти зможеш створити щось справді потрібне тобі, твоїм друзям чи рідним. Тобі буде нелегко, але як же ти пишатимешся собою наприкінці навчального року!

Однак для цього спочатку треба з’ясувати властивості деревини, засвоїти прийоми і послідовність її обробки, навчитися розумно й економно використовувати матеріал. У шкільній майстерні та вдома в пригоді тобі стануть різні інструменти - підручник розповість тобі про їх призначення та допоможе опанувати прийоми роботи з ними.

І пам’ятай: твій успіх залежить від багатьох складових. Ти мусиш бути уважним і зосередженим, правильно організовувати робоче місце, дотримуватися правил безпечної праці й берегти знаряддя праці.

Також ти ознайомишся з основами технології малярних робіт і навчишся добирати фарбу для різних поверхонь та фарбувати їх.

Крім того, ти з’ясуєш, з допомогою чого кріпляться настінні предмети і яку технологію кріплення слід обирати залежно від виду стіни.

Усе це - знання, вміння та досвід роботи у шкільній майстерні - стане тобі у пригоді не лише сьогодні, а и у майбутньому - незалежно від того, яку професію ти обереш.

Перш ніж почати працювати з підручником, уважно вивчи схематичні позначки - «Путівник учня» (див. с. 4). З їх допомогою ти зможеш ефективніше засвоювати навчальний матеріал.

 

pick_trudove_navchannya_7_tereschuk2.pdf
12 MB
85

Схожі матеріали