Трудове навчання (технічні види праці)

Оцінити підручник:
5,0 1
Трудове навчання 9 клас Гащак Терещук Дятленко Тименко 2017

Трудове навчання (технічні види праці). Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: В.М.Гащак, Б.М.Терещук, С.М.Дятленко, В.П.Тименко
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 232
  • Формат файлу: pdf

Юні друзі!

 

Запрошуємо вас продовжити мандрівку в захопливий світ техніки й технологій. На сторінках цього підручника ви зустрінете чимало цікавого. Він допоможе вам здобути нові знання і сприятиме підготовці до творчої самостійної праці.

У 9-му класі ви зможете збагатити свій світогляд щодо знань про нові конструкційні матеріали та конструювання з них виробів, дізнаєтеся багато цікавого про механізацію, автоматизацію та комп’ютеризацію технологічних процесів, застосування промислових роботів, поглибите знання і вдосконалите вміння з технічного та художнього конструювання. Корисною буде інформація про професійну діяльність людини в різних галузях промисловості, а також опанування новими технологіями ручної і механічної обробки різних конструкційних матеріалів. Поряд із цим продовжите вивчати проектну діяльність, самостійно розробляти й виготовляти вироби, долучатиметеся до вивчення та розв’язання проблем охорони довкілля.

Кожен розділ підручника містить пізнавальні ілюстрації: фотографії, схеми, таблиці, технологічні картки, а також запитання й завдання, що спонукатимуть до творчості, логічного мислення та праці, втілення ваших творчих задумів в оригінальних проектах.

Усі завдання намагайтеся виконувати творчо. Спробуйте знайти в кожному виді трудової діяльності її найважливіші особливості. Будьте уважними та старанними. Особливу увагу звертайте на дотримання правил безпеки та наукових основ організації праці, адже від цього залежать не тільки результати вашої діяльності, а й стан вашого здоров’я.

Незалежно від того, яку професію ви опановуватимете після закінчення школи, знання, уміння й навички, способи творчої діяльності, які ви здобудете на уроках трудового навчання, безперечно, знадобляться вам у житті.

 

pick_trudove_navtchannya_9_gashchak.pdf
24 MB
46

Схожі матеріали